Topbenoemigen bij Argenta en AXA

Argenta heeft nieuwe CEO

Marc LauwersDe raad van bestuur van Argenta stelt Marc Lauwers voor als bestuurder en als voorzitter van de directiecomités van de Argenta Bank Verzekeringsgroep, Argenta Spaarbank en Argenta Assuranties. Hij volgt John Heller op die Argenta eind april 2016 verliet. Marc Lauwers was ruim 25 jaar actief bij Bacob, Artesia, Dexia en Belfius. Hij werd in 2006 lid van het directiecomité van Belfius en bleef tot 2013 vicevoorzitter van het directiecomité, verantwoordelijk voor retail en commercial banking. Sinds april 2013 zetelt hij in het directiecomité van KBL European Private Bankers als Group COO en Deputy Group CEO.  Mits de voorafgaandelijke goedkeuring vanwege de toezichthouders neemt Marc Lauwers vanaf  1 september 2016 de leiding op van het directiecomité van Argenta en wordt hij verantwoordelijk voor zowel het bank- als het verzekeringsbedrijf.  

Belg André Vanden Camp krijgt topfunctie bij AXA in Parijs

Andre Vanden CampDe Belg André Vanden Camp maakt een belangrijke promotie binnen de groep AXA. Vanden Camp neemt de verantwoordelijkheid op voor het Organisationeel Transformatieprogramma op het vlak van IT-organisatie. De Belg zal direct rapporteren aan Dirk Marzluf, Group Chief Information Officer (GCIO), en zal deel uitmaken van het Groep IT Executive Leadership Team (ELT). Hij zal zich vestigen in Parijs om zijn nieuwe taak zo goed mogelijk te kunnen vervullen.  André Vanden Camp kwam nog maar in 2012 bij AXA Belgium in dienst als Chief Information Officer (CIO) en als lid van het directiecomité. Hij werd later aangesteld als Chief Operating Officer (COO).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.