Robert Franssen stopt als CEO van Allianz Benelux

Robert Franssen (62) stopt op 31 maart 2017 na 13 jaar als CEO van Allianz België en, na de integratie van de Beneluxentiteiten in 2013, als CEO van Allianz Benelux. Franssen wordt de nieuwe Voorzitter van de Raad van Bestuur van Allianz Benelux nv waar hij François  Thomazeau opvolgt. Franssen behoudt ook zijn huidige posities in andere Raden van Bestuur binnen de Allianz Group.

anthony_bradshaw-288x200Anthony Bradshaw (49) wordt op 1 april 2017 de nieuwe regionale CEO van Allianz Benelux. Hij beschikt over een ruime ervaring binnen de verzekeringssector en de Allianz Group. Hij treedt aan vanuit Allianz Italy, waar hij als lid van het Directiecomité verantwoordelijk is voor verzekeringsproducten.

Anthony Bradshaw op Linkedin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.