Spring naar inhoud

BNP Paribas Fortis neemt Paysquare over

BNP Paribas Fortis neemt de activiteiten van PaySquare in België over. Dat is een dochterbedrijf van Worldline. Die overname is een gevolg van een beslissing die de Europese Commissie in 2016 nam op basis van de EU-concentratieverordening. Worldline kondigde toen de overname van Equens en zijn dochter PaySquare aan.
De overeenkomst heeft alleen betrekking op de Belgische markt en betreft de verwerving van de contracten en gegevens van ongeveer 7.000 handelaars die klant zijn bij PaySquare, alsook de overname van de verkoopsmedewerkers.
Met deze overname versterkt BNP Paribas Fortis zijn concurrentiepositie in acceptatie en verwerking van elektronische betaaltransacties (acquiring) voor kaartbetalingen, en dat zowel voor de fysieke terminals als voor e-commerce.

Samenwerking met huidige partner SIX Payment Services

BNP Paribas Fortis zal in de loop van de volgende maanden  het beheer van de klantenportefeuille van het PaySquare-platform in België geleidelijk overnemen in samenwerking met zijn huidige partner voor acquiring, SIX Payment Services. De samenwerking met de Zwitserse betaaldienstenleverancier dateert van september 2014. Mede door de samenwerking met BNP Paribas Fortis is SIX Payment Services de op een grootste acquirer op de Belgische markt. De bestaande klanten van PaySquare in België zullen dezelfde tariefvoorwaarden als voordien genieten en kunnen hun betaalterminals behouden. Dankzij het nieuwe aanbod van BNP Paribas Fortis zullen ze bovendien de garantie hebben dat hun inkomsten een dag later al op hun rekening staan. Dat laatste geldt zowel bij fysieke betaaltransacties als bij onlinebetalingen. Ook zullen hun geen kosten worden aangerekend bij betwiste transacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: