Nieuwe Country Manager België bij BinckBank

BinckBank benoemt Stijn Ceelen als Country Manager voor Binck België. Ceelen startte zijn carrière in 2002 als Risk Manager bij KBC Asset Management. In 2006 verkaste hij naar Bank Degroof, waar hij aan de slag ging als Senior Relationship Manager. Na 6 jaar keerde hij terug naar KBC: eerst als Wealth Manager en daarna als Corporate Strategy Advisor. Na een korte tussenstop bij NN Investment Partners werd hij in juni aangesteld als Country Manager van Binck België.

BinckBank werkt momenteel aan een nieuwe strategie om haar dienstverlening uit te breiden. De bank wil klanten aanzetten om niet alleen zelf te beleggen maar ook te laten beleggen. Binck wil ook spaarproducten aanbieden. In 2015 ging ‘Redesign Binck’ van start. De introductie van Binck Laten Beleggen is daarvan een eerste gevolg.  Het principe is eenvoudig. Klanten bepalen hun doel en het gewenste risico en de bank doet de rest, op basis van het risicoprofiel van de klant. Binck belegt hoofdzakelijk in wereldwijde en kostenefficiënte indexfondsen. Klanten kunnen op ieder moment hun portefeuille consulteren en een bedrag opvragen.


imagazine publiceert een interview met Stijn Ceelen in het septembernummer. We zullen het onder meer hebben over Redesign Binck. U kan de volledige inhoud vinden op onze site 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.