Erika Van Dyck CEO bij DAS Rechstbijstand

Uit recente cijfers in de pers blijkt dat het glazen plafond voor topfuncties in de financiële sector nog steeds bestaat. Toch wordt er stevig geknaagd aan die denkbeeldige barrière. De huidige CEO van D.A.S.  Rechtsbijstand Gustaaf Daemen gaat einde augustus op pensioen.  CFO Erika Van Dyck zal hem vanaf 1 september 2017 opvolgen aan de top van de maatschappij. De Raad van Bestuur van DAS heeft deze interne opvolging al eerder goedgekeurd tijdens haar vergadering van 24 februari 2017, uiteraard onder voorbehoud van de gebruikelijke goedkeuring door de Nationale Bank.

Erika van Dyck is afgestudeerd als handelsingenieur aan de Universiteit Antwerpen – UFSIA. Ze startte haar carrière bij DAS in 2003 als assistente van de Directeur van de Afdeling Financiën en Personeel. In 2008 werd ze benoemd tot CFO en Directeur van de Afdeling Financiën en Personeel. Sinds 2012 is ze lid van de Raad van Bestuur van DAS. In 2014 werd Erika Van Dyck  ook lid van het Directiecomité van de rechtsbijstandsverzekeraar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.