Spring naar inhoud

Jean-Louis Laurent Josi stapt op bij AXA

Verrassend nieuws bij AXA Group. De verzekeringsgigant maakt bekend dat de Belg Jean-Louis Laurent Josi, CEO van AXA Asia en lid van Management Committee van AXA Group, zijn opdracht in Azië stopzet. Laurent Josi blijft senior adviseur tot zijn opvolger is aangesteld. Hij rapporteert tot die tijd direct aan CEO Thomas Buberl.  De opvolging moet geregeld zijn voor einde van het derde trimester 2017. Jean-Louis Laurent Josi, telg uit een startte zijn carrière bij Winterthur, werd daarna COO bij Keytrade Bank en leidde tusssen 2003 en 2005 Finshop. Hij keerde terug naar Winterthur dat even later werd overgenomen door AXA. Hij was een tijdje CEO van AXA Gulf and Middle East. In 2015 werd hij CEO van AXA ASIA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: