Allianz en BNP Paribas Fortis shirtsponsors van RSC Anderlecht

RSC Anderlecht en Allianz breiden hun partnership uit, dat drie jaar geleden werd opgestart. Allianz wordt Main Partner van RSCA en shirtsponsor tijdens wedstrijden in de UEFA Club Competitions. Dit partnership is aangegaan voor 2 jaar met de mogelijkheid om daarna nog eens 2 jaar te verlengen.

Het vernieuwde partnership en de shirtsponsoring is voor Allianz van groot belang in de verder uitbouw van hun naamsbekendheid in België. Op deze manier wil Allianz zijn positie als verzekeraar in de Belgische markt versterken bij het grote publiek.  Via een drone stelde Allianz op een wel heel speciale manier hun nieuwe shirtsponsoring voor.

Het merk Allianz zal vanaf dit seizoen zichtbaar zijn op de shirts tijdens de Europese wedstrijden en in het stadion tijdens de Jupiler Pro League. Daarenboven bereiden ze diverse activatiecampagnes voor die zowel op de sociale media van RSC Anderlecht en Allianz zullen te zien zijn.

“We zijn er zeker van dat ons vernieuwd partnership een boost zal kunnen geven aan ons merk. RSC Anderlecht is dan ook een club die ‘durf’ toont en voluit gaat voor zijn doelstellingen, volledig in lijn met de ‘Durf gerust’ positionering van Allianz.”

Geert Deschoolmeester, Head of Market Management Allianz Benelux NV

BNP Paribas Fortis, dat al sinds 1981 hoofdsponsor van Royal Sporting Club Anderlecht (RSCA) is, kondigde eerder al aan dat het zijn partnership met de Brusselse club nog vier seizoenen voortzet – tot midden 2021 – volgens een ‘2+2’-formule. Door die verlenging blijft BNP Paribas Fortis hoofdshirtsponsor van RSC Anderlecht voor de Belgische competities: de Jupiler Pro League en de Beker van België.

De beslissing om het partnership voort te zetten bevestigt het engagement van de bank als actieve partner van RSC Anderlecht, voor zowel de competities als sociale evenementen zoals de Fan Day en de Talent Days, en de BNP Paribas Fortis Player Escorts.

BNP Paribas Fortis bevestigt met dit partnership zijn maatschappelijke betrokkenheid en zijn engagement tegenover het Belgische voetbal.

Met deze verlenging tonen we duidelijk ons vertrouwen in RSC Anderlecht en onze loyaliteit tegenover die clubBNP Paribas Fortis is er trots op al 36 jaar lang aan de zijde van RSC Anderlecht te staan. Die alliantie berust namelijk op een gemeenschappelijke geschiedenis en op essentiële waarden die ons binden: teamspirit, respect, toegankelijkheid en goede prestaties. Aan die geschiedenis willen we nu een nieuw sportief hoofdstuk toevoegen, met veel successen.

Peter Vandekerckhove, gedelegeerd bestuurder en lid van het directiecomité BNP Paribas Fortis

BNPPFRSCA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.