Aanpassingen in directiecomité Fidea

Chief Commercial Officer (CCO) van Fidea Jacques Steevens gaat op 1 september op pensioen. Zijn plaats in het directiecomité van de Antwerpse verzekeraar wordt ingenomen door huidig Chief Operations Officer (COO) Marc Wouters. Marc Wouters zetelt ondertussen al meer dan tien jaar in het Directiecomité van Fidea. Hij kent het bedrijf, de werking én de verzekeringsbemiddelaars zeer goed en zal Fidea’s commerciële werking verder vorm geven.

Koen Vanvinckenroye wordt op zijn beurt COO van de groep. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verzekeringssector in verschillende leidinggevende en directiefuncties bij ING en haar verzekeringsdochters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.