Financelab breidt uit

Op dinsdag 08.08.2017 versturen we de volgende editie van onze digitale nieuwsbrief iMAG. Die verschijnt voortaan iedere week op maandag en op donderdag. We hebben de vorm wat aangepast en we breiden de scoop uit met meer nieuws over technologie en Artificiële Intelligentie in de financiële industrie. Maar uiteraard blijft hard maatschappijnieuws de kern.

Onze vorige editie vindt u hier

Tips over innovatieve projecten in finance, tech en retail zijn welkom via email.

We breiden momenteel het aantal auteurs voor de blog van Financelab sterk uit. Op die manier willen we fris maatschappijnieuws en sterke meningen nog meer aan bod laten komen. De beste onderwerpen nemen we mee in het driemaandelijkse iMAGAZiNE. Zin om af en toe een stukje te plegen? Eventueel samen met uw collega’s? Mail ons snel. Wij bezorgen u alle details en mogelijkheden. Het is een unieke kans om uw projecten vanuit de eerste hand een prima podium te geven.

Ondertussen krijgt de volgende editie van iMAGAZiNE concreet vorm. De definitieve inhoud zetten we volgende week online. U kan het magazine online bestellen en we hebben nog wat publiciteitsblokken beschikbaar. Maar het is nog slimmer als u partner wordt. Dat heeft namelijk een pak verrassende voordelen. Meer info.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.