Spring naar inhoud

AXA Bank versterkt management board

Peter Philippaerts wordt benoemd tot lid van de Management Board van AXA Bank en zal verantwoordelijk zijn voor de customer journey invest (vermogende klanten) en voor distributie. Peter is momenteel operationeel directeur van UVC Brugmann en was daarvoor verantwoordelijke distributie bij Belfius en eerder Dexia. Hij zal bij AXA Bank in dienst komen op 1 december 2017. De benoeming is onder voorbehoud van het akkoord door de toezichthouder.

“Ik wil Peter Philippaerts heel hartelijk welkom heten bij AXA Bank. Met zijn lange ervaring in de bankensector, met name in distributie, operations en strategie, en zijn ervaring als operationeel directeur bij UVC Brugmann waar hij onder andere instaat voor het klantgericht maken van de processen, is hij de geknipte persoon om voor AXA Bank het segment van vermogende klanten voor beleggingen én het distributienet te leiden.”

Peter Devlies, CEO

Peter Philippaerts (51) behaalde een Master diploma in Economie (KU Leuven). Nadat hij verschillende posities bekleedde in distributie bij Dexia Bank, werd hij algemeen directeur distributie voor Dexia Bank, later Belfius Bank van 2006 tot 2012. Van 2012 tot 2013 was hij algemeen directeur operations bij Belfius Bank, tot hij Ordina Belgium vervoegde om er Operations Director te worden. In 2015 werd hij bij UVC Brugmann benoemd tot Chief Operating Office

Sabine De Rycker, actueel Chief Commercial Officer en lid van de Management Board, zal vanaf de komst van Peter Philippaerts het transformatieproject van het distributienet leiden en wordt adviseur van de Management Board van AXA Bank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: