Spring naar inhoud

BNP Paribas Fortis is beste bank van België volgens The Banker

BNP Paribas Fortis is door het prestigieuze financiële magazine The Banker uitgeroepen tot Bank of the year – Belgium. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse awardsceremonie in Londen. De bank kreeg de bekroning omwille van de solide financiële resultaten die het, ondanks de lage rente, heeft neergezet en vanwege zijn gedrevenheid om in verdere digitalisering te investeren. Het Franse moederhuis haalde de titel binnen van Bank of the year – France en Bank of the year – Western Europe.

 “De ‘Bank of the year – Belgium’-award van The Banker is een bekroning voor de vastberadenheid van onze bank en onze medewerkers om te voldoen aan de noden en verwachtingen van onze klanten en om de uitdagingen aan te gaan die in een razendsnel veranderende omgeving op ons afkomen. Met de prijs erkent The Banker tot ons genoegen dat onze inspanningen om nog sterker in te zetten op innovatie en efficiënte processen, vruchten afwerpen, en dat de opschaling van onze digitale platformen en van ons productaanbod resulteert in klantenervaringen met een reële meerwaarde. Tegelijkertijd handhaven we ons engagement om de economie op een duurzame manier te financieren.”

CEO Max Jadot

Vorig jaar mocht  ING de trofee ophalen in Londen. ING werd toen overigens ook verkozen als Global Bank of the year, Bank of the year Holland en Bank of the year – Western Europe

The Banker is een onderdeel van de Financial Times. Het magazine publiceert al sinds 1926 internationaal financieel nieuws en informatie. De jaarlijks Bank of the year Awards zijn een prestigieuze referentie in het internationale bankwezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: