AG Insurance neemt actuarissenkantoor Conac over

AG insurance neemt actuarissenkantoor Conac over. Dat bedrijf is gespecialiseerd in het management van grotere pensioenfondsen. Er werken meer dan veertig werknemers. De klanten van Conac zijn vaak grotere multinationals. Conac beheert de pensioenreserves van meer dan 400.000 werknemers.

Het bedrijf zal, na de overname, verder haar klanten blijven bedienen. Conac maakt deel uit van Abelica Global, een internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke consultancybedrijven in de financiële industrie.

AG Insurance is in België marktleider in het domein van collectieve pensioenverzekeringen maar de verzekeraar staat ook internationaal sterk in dat domein. De overname is om diverse redenen een opportuniteit voor de marktleider. Actuariële knowhow is een knelpunt in de verzekeringssector. AG Insurance haalt met Conac een stevige ploeg experts in huis. Het kan bovendien voordeel halen uit de internationale samenwerking binnen Abelica Global. Daarnaast zijn er ongetwijfeld een aantal commerciële opportuniteiten. AG Insurance en Conac hebben momenteel nauwelijks gemeenschappelijke klanten. Via Conac kan de verzekeraar ook extra internationale expertise aanbieden aan zijn klanten.

©2017 | Financelab – Corporate Journalism & Copywriting for the financial industry

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.