AXA Bank groepeert alle marketing- en communicatiediensten en zet Wim Pauwels aan het stuur

AXA Bank herstructureert alle interne marketing- en communicatiediensten in een meer klantgerichte structuur. Al de competenties die te maken hebben met merk, marketing en communicatie worden vanaf 1 februari gegroepeerd binnen één departement Communication & Brand. Wim Pauwels, voorheen woordvoerder en communicatieverantwoordelijken van de bank, gaat dat departement leiden. Dankzij de nieuwe structuur kan de communicatie naar alle verschillende interne en externe doelgroepen van de bank beter op elkaar afgestemd worden.

Pauwels kan steunen op een stevige structuur. Heidi Verpeet wordt de nieuwe Content Communicaton Manager en Kris Jonckheere wordt Corporate Communications Manager. Lisa Pieters blijft perswoordvoerster.

Ook Xavier Gys, eerder verantwoordelijk voor Marketing & Digital en op dit moment  Head of Invest, wordt verantwoordelijk voor de customer journey van beleggingsklanten. In de nieuwe structuur rapporteert hij aan Peter Philippaerts die sinds 1 december bij AXA Bank aan de slag is.

De hergroepering van de marketing- en communicatiediensten en de nieuwe opdracht van Xavier Gys maken deel uit van een bredere beweging waarbij de 850 medewerkers van AXA Bank aan de slag gaan in een nieuwe, meer klantgerichte organisatiestructuur.

©2018 | Financelab – Corporate Journalism & Copywriting for the financial industry & retail

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.