CEO Marc Stevens stapt op bij OneLife

CEO Marc Stevens vertrekt bij de Luxemburgse verzekeraar OneLife.  Uit een verklaring van OneLife blijkt dat de breuk er komt omwille van verschillen in visie op de strategie en de toekomstige ontwikkeling van OneLife. Antonio Corpas, eerder Head of Tax & Legal en Group General Counsel bij OneLife, volgt Stevens op.

OneLife, het vroeger NPG Wealth Management, is eigendom van de vooraanstaande beleggingsonderneming J.C. Flowers & Co. De maatschappij heeft momenteel voor 5 miljard euro activa in beheer.

Stevens begon zijn carrière in een commerciële functie bij KBC. Hij stapte daarna over naar Delta Lloyd Life. In 1991 verkaste Stevens naar Luxemburg waar hij voor de KBC-dochter Vitis Life aan de slag ging. In 2009 werd hij benoemd als CEO van de maatschappij.

Stevens vertrekt in 2014 naar NPG Wealth Management en wordt bij Vitis Life vervangen door Nicolas Limbourg. NPG Wealth Management krijgt een nieuwe naam en wordt OneLife. De maatschappij is gespecialiseerd in cross-border oplossingen voor vermogensbeheer via levensverzekeringen op internationaal vlak.

cropped-onlinecrisiscommunicatiebanner2.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.