Bob zomert op festivals en voetbalevents

Influencers op pad

Een Bob-campagne die samenvalt met een periode van voetbalgekte en talrijke muziekfestivals, kan onmogelijk aan deze evenementen voorbijgaan. De partners van de Bob-campagne, Vias, Assuralia, de Brouwers en de drie gewesten sturen daarom een Bobbende op pad. Dit team van jonge reporters en influencers (met een schare Youtube- en Instagram-fans) zal WK-voetbalevenementen, muziekfestivals en populaire caféterrasjes bezoeken om originele Bob-oplossingen in beeld te brengen en ze via social media te verspreiden.

Het WK voetbal in Rusland brengt massa’s mensen op de been. Samen kijken naar de prestaties van de Rode Duivels is uiteraard fun (toch zolang ze winnen). Al die opwinding geeft ook dorst… Een onderzoek van Vias toont aan dat tijdens zo’n kampioenschap het risico op een ongeval op wedstrijddagen fors hoger is dan normaal. Vandaar de oproep van Assuralia en alle Bob-partners om vooraf aan een Bob-oplossing te denken, zodat je na het voetbalfeestje altijd veilig thuis geraakt. Een vriend als Bob aanduiden is de bekendste oplossing maar er zijn alternatieven: te voet naar de happening, met het openbaar vervoer, met een taxi of blijven overnachten.

Op 18 juni (de eerste wedstrijd van de Rode Duivels) zal een Bob-bende aanwezig zijn in Hasselt en Luik. Daarna komen respectievelijk Brussel, Antwerpen en Bergen aan de beurt.

De Bob-bende komt ook langs op de Lokerse Feesten, Dranouter, Suikerrock, het Brussels Summer Festival en het Summer Music Festival (in Boussu).

De traditionele Bob-affiches zijn de volgende weken te zien langs Vlaamse autowegen, maar ook op talrijke bussen van de MIVB en De Lijn.

Je verzekeraar is trots op Bob

De Bob-bende zal bij zijn passage op de genoemde evenementen goed Bob-gedrag belonen met een hippe zonnebril met de boodschap ‘je verzekeraar is trots op Bob’. Ter gelegenheid van het WK voetbal voorziet Vias op vraag van Assuralia ook tricolore exemplaren. Die zelfde slogan ‘je verzekeraar is trots op Bob’ zal tevens opduiken in banners die de verzekeraars overnemen op hun websites en in hun communicatie naar klanten en tussenpersonen. Alle communicatietools voor ondernemingen en organisaties die de Bobcampagne steunen staan op het platform http://www.Bob.be

Ook de websites van Assuralia dragen de campagne uit. Op de consumentensite http://www.ABCverzekering.be vind je overigens het antwoord op de vraag “ik heb een ongeval veroorzaakt terwijl ik dronken achter het stuur zat, wat nu?”. Een vraag die blijkbaar heel wat bestuurders bezighoudt, want het is één van de meest geraadpleegde pagina’s van die website.

Persbericht van Assuralia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.