imagazine

Vier keecropped-imagazine-new.jpgr per jaar maken we een editie van imagazine.  Een tijdschrift dat de brug maakt tussen innovatie en digitalisering, generatie no-age en de financiële en retailindustrie. 

Kortom: we focussen op lifestyle en well being en hoe de industrie daar op inspeelt.

In een tijdperk waarin alles digitaal wordt voegt imagazine iets extra toe. Het is een rustpunt, een brok lectuur waar je even gaat voor zitten. Maar met een duidelijke link naar de sociale media en de digitale wereld.

Trendy en stijlvol

imagazine is een trendy maar stijlvol tijdschrift gericht op inhoud met meerwaarde. Met een mooie lay-out en tegelijkertijd met een duidelijke knipoog naar het digitale universum. Ieder magazine komt tot leven met QR-codes en andere technische hoogstandjes.

Technisch: 60 pagina’s |quadri | Nederlands – Frans | formaat 220 x 270 mm | 5000 exemplaren

Finance, lifestyle, retail

De kern van wat we schrijven gaat over de digitalisering en de innovatie in de financiële industrie en de retail. Bankieren, verzekeren, beleggen maar ook shoppen of urban lifestyle en alles wat daar mee te maken heeft. Kortom: alles wat de actieve mens in de nieuwe wereld van morgen bezig houdt. Mobiliteit, artificiële intelligentie, smart cities, de klimaatproblematiek … je kan ze maar moeilijk los zien van mekaar! En uiteraard de evolutie in retail. Omnichannel! De mix tussen offline en online. 

Lezers

Onze oorspronkelijk lezers zijn bemiddelaars en medewerkers van maatschappijen uit de financiële industrie (banken, verzekeringen, asset management) | onderwijsinstellingen | gespecialiseerde consultants en dienstverleners | bedrijfsleiders | overheids- & controle-instellingen.

Maar we merken steeds meer interesse bij de particulier die net dat tikkeltje meer wil weten. Kortom: meerwaardezoekers met een mening! Het soort van mensen dat u zoekt als klant. Imagazine is dan ook een brug tussen het nieuwe denken en leven en de klassieke industrie. 

Opvallend: Wij noemen ze de no-age generation! Mensen met een alternatief gedachtengoed. Die positief kritisch nadenken…wat we zelf ook proberen te doen! 

Imag | Blog

Elke week krijgt u van ons een goed uitgewerkte nieuwsbrief met inhoudelijk interessante topics over trends in bankieren en verzekeren….en alles wat daar impact op heeft.

Elke maand sturen we een krachtig digitaal magazine uit! Gratis. Met straffe artikels over alles wat de financiële industrie en de retail naar innoverende vernieuwing stuwt. 

Op onze site blijven we dagelijks prikkelen met goed uitgewerkte blogberichten. Die ondersteunen we met een aantal sociale media.

Publiciteit

We houden de knip op de verhouding tussen inhoud en publiciteit. Maar we kunnen natuurlijk niet zonder. Daarom hebben we een paar innovatieve formules bedacht. Niet enkel gebaseerd op advertentieruimte. We blazen er ook wat leven in.

Interesse? Kijk snel naar onze subpagina Partners & Pub of bel naar 0032 493 – 688 997. (ook via Whatsapp)

 Duurzaamheid

Duurzaamheid is een van onze uitgangspunten. Daarom werkt imagazine samen met een drukkerij die volgens de strengste milieunormen werkt. 

 

KLADBLOK

Zelf een artikel voorstellen? Mail naar imagazine@telenet.be en maak ons enthousiast!