Pub & Partners

iMAGAZiNE mikt op straffe inhoud en exclusief en uiterst stijlvol beeldmateriaal. Maar uiteraard kunnen we niet leven zonder advertenties. Die willen we wel beperken en we mikken ook op publiciteit met een meerwaarde. We zijn ervan overtuigd dat een combinatie van iMAGAZiNE, onze blog en onze nieuwsbrief een absolute meerwaarde kan geven.

Wie bereikt u?  Onze lezers hebben zeer duidelijk een dubbel profiel.

De oerlezer van onze media zijn mensen uit de financiële industrie of mensen die te maken hebben met de financiële industrie. Dat kunnen retailers zijn, maar ook gezondheidstechnologen, openbare vervoersmaatschappijen of stadsplanners. Kortom, iedereen die gebeten is door de innovatieve kracht van digitalisering en de impact op de inrichting van de samenleving.

Onze nieuwe lezers zijn geëngageerde en geïnteresseerde burgers. Ze hebben aandacht en interesse voor de boeiende en snelle evolutie van de techniek en hoe dat onze manier van leven verandert. Ze zijn bekommerd…over het milieu, de volgende generaties en hun medemens. Ze zijn kritisch, maar ook creatief en positief.

Pub1Pub2

Partnerships

Wij zijn blij met ieder blokje publiciteit dat u bij ons plaatst. We zijn nog blijer als we samen kunnen nadenken over hoe we onze inspanningen nog beter kunnen laten renderen voor uw klanten. Een partnership is een combinatie van creatieve inzet (vaak via de inzet van een team bij Financelab) en ruime aandacht in onze media. Via publiciteit, maar ook inhoudelijk. Uiteraard met een scherpe overwaking van onze journalistieke objectiviteit.

We hebben standaard partnerships met een duurtijd van 6 of 12 maanden. Maar net zo goed maken we een overeenkomst op maat. Belangstelling? Mail ons snel

Vragen over partnerships en publiciteit

Snelle antwoorden krijgt u via +32 493 688 997

U kan ook mailen voor meer informatie

Publicatieschema

imagazine editie 2018-2019 verschijnt op 21.09.2018 |13.12.2018 | 14.03.2019 | 13.06.2019

imag verschijnt iedere laatste donderdag van de maand